Vraag
een offerte aan

Zakelijke Geschenken 3D Printen

Een excentriek zakelijk geschenk geven, het kan met 3D printen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Zo kunt u een 3D promotieartikel of 3D logo van uw bedrijf laten printen. Het team van Heijcon denkt graag met u mee om tot een haalbaar en uniek geschenk te komen. Onze 3D printdiensten kunnen o.a. worden ingezet voor:

Vragen of prijsindicatie?

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


Praktijkcase ‘De transparante fabriek’.

Een voorbeeld van een eenmalige ‘gadget’.  Deze is uitgereikt aan Premier Rutte samen met het rapport ‘Spreek smakelijk. Het model staat symbool voor de weg naar meer openheid en transparantie in de Nederlandse levensmiddelenindustrie. De machines zijn geprint in SLS en naderhand gelakt. De buitenzijde is gelaserd uit perspex plaatmateriaal omdat het printen in een transparante kunststof te prijzig werd. Zo zoeken we altijd naar een haalbare oplossing. Lees hier meer over dit project.geprinte fabriek


Vraag direct een offerte aan >>


Logo in 3D

Voor diverse klanten hebben we logo’s omgezet naar 3D. Helaas mogen we niet alle projecten tonen maar onthoud dat dit ook tot de mogelijkheden behoort. Hieronder een voorbeeld van SOPOH.


Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m donderdag
07.00u – 17.00u
Vrijdag 07.00u – 12.00u

 

Werkplaats geopend:
Maandag t/m donderdag
07.00u – 16.30u
Vrijdag 07.00u – 12.00u

Heijcon
Zompstraat 11
8102 HX Raalte

E info@heijcon.nl
T 0572 33 00 06

Agenda
Social media