Vraag
een offerte aan

Prototypes


3D printen is uitermate geschikt voor het vervaardigen van prototypes. Vanwege de snelle levertijd en relatief lage kostprijs is het een veel gebruikte techniek in een ontwerp proces. Eventuele aanpassingen kunnen snel doorgevoerd worden voordat gestart wordt met eventuele serieproductie. Er zijn diverse kunststoffen beschikbaar die de eigenschappen benaderen van het eindproduct.


Praktijkcase ‘INCRDBL’

Ontwerpster Tessa de Wit van het sieradenmerk INCRDBL komt regelmatig even bij ons binnen om haar ontwerp te ‘fine tunen’. Vooral de sluiting van haar armbandenlijn is erg belangrijk. Door middel van prototypes in MJM testen we samen de sluiting van de armband voordat deze uit zilver of goud gemaakt wordt.

Prototype - Heijcon 3D Solutions

                                                               3D tekening – prototype van de sluiting in MJM – eindproduct in zilver


Praktijkcase ‘Eindstop’

Prototypes kunnen niet alleen uit harde kunststoffen vervaardigd worden maar ook uit bijvoorbeeld PU. Voor een klant hebben we een eindstop getekend, geprint in MJM en gegoten in PU. Dit materiaal is flexibel en klemt hierdoor goed in het aangeleverde profiel. De perfecte test om vervolgens over te kunnen gaan op serieproductie. Ook prototypes kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd.


Heeft u ook een idee en wilt u eerst een prototype realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het ontwerp, 3D files en de productie.

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media