Vraag
een offerte aan

Team


Ons team bestaat uit denkers en doeners. Vanuit vakkennis en ervaring zoeken naar oplossingen; het zit in de genen. Kritisch, analytisch, creatief en technisch. Klinkt het bijna als een bijzondere mix van eigenschappen? Gelukkig is het team wars van borstklopperij en duiken ze liever in uw vraagstuk.


Dit is slechts het begin…

Lientje Heijer en Sigrid Goossens zijn de motor van het vooruitstrevende bedrijf: “Wij zijn ervan overtuigd dat  3D printen nog veel meer gaat betekenen voor de Nederlandse maakindustrie. De omwenteling van 3D printen zit ‘m er niet alleen in dat we kunnen besparen, maar vooral in de vrijheid van denken en produceren. Uiteindelijk zullen bedrijven het productieproces opnieuw inrichten en het eindproduct opnieuw uitvinden.”


De kracht van Heijcon

“Er zijn diverse bedrijven die over een 3D-printer beschikken en ideeën printen. Onze kracht zit ‘m vooral in het denkproces voorafgaand aan het printen. Een object met meerdere beweegbare en complexe onderdelen kan in 1 enkele print uit de 3D printer komen. Wij zijn industrieel ontwerpers en vinden het interessant om uit te zoeken hoe een nieuw product het best gemaakt kan worden. Is het idee al goed of kan het nóg beter? Kunnen we faalkosten of ondoordachtheden voorkomen als er straks 10.000 stuks geproduceerd gaan worden? Door met de klant mee te denken en de ontwerpen en engineering te verzorgen, ontdekken we altijd kostenbesparende mogelijkheden.”


 

 

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T 085-0666138

Agenda
Social media