Vraag
een offerte aan

Repareren 3D bestand


Mocht u over een 3D bestand beschikken die niet aan de eisen voor het 3D printen voldoet, dan is het mogelijk deze te repareren. Het kan zijn dat uw model in een softwarepakket is opgemaakt waarbij met ‘surfaces’ wordt gewerkt in plaats van met ‘solids’, dit levert veelal problemen op. Deze problemen zijn vaak eenvoudig te verhelpen en wij doen dit dan ook graag voor u.

Een ander veel voorkomend probleem zijn te dunne wanddiktes na het verschalen. U kunt zich voorstellen dat een woning of machine die in schaal 1:50 of 1:100 wordt uitgevoerd niet overal meer de juiste wanddikte bevat. Alvorens wij de modellen printen lopen wij het gehele model na om te kijken of de minimale wanddikte overal wordt gehaald. Is dit niet het geval? Dan koppelen wij dit naar u terug of kunnen wij dit voor u repareren.


 

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media