Vraag
een offerte aan

Over Heijcon


Heijcon 3D Solutions is een 3D printservicebureau. Sinds 2009 focussen we ons op 3D printen, conceptontwikkeling, (3D)tekenwerkzaamheden en het verkrijgen en verspreiden van informatie rondom 3D printen. Heijcon 3D Solutions is onderdeel van Heijcon Metal Solutions, een conventioneel metaalbedrijf dat sinds 1996 bestaat.

Daar waar veel 3D printservicebureaus zich vooral richten op lage prijzen en grote productie-aantallen, richt Heijcon zich op een persoonlijke benadering. Advies met betrekking tot materiaalkeuzes, het ontwerp en de opmaak of het repareren van 3D bestanden. Daarnaast hebben we 3D printers in huis om productie mee te draaien. Heijcon 3D Solutions richt zich voornamelijk op het produceren van kunststof producten op professionele 3D printers.


Core business

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar waar andere 3D printservicebureaus de handdoek in de ring gooien en geen mogelijkheden zien tot de uitwerking van een idee, grijpt Heijcon graag de uitdaging aan. Door de persoonlijke benadering en het creatief/technische team is Heijcon in staat om in samenspraak met u en de vaak beperkte middelen een goed eindproduct neer te zetten. Omdat het Heijcon-team bestaat uit creatieve breinen, technische industrieel ontwerpers en eigen 3D printers in huis heeft, worden projecten met eigen middelen van begin tot eind uitgevoerd.

Heijcon is vanaf de start van een project eerlijk over de mogelijkheden zodat het eindproduct in geen geval een teleurstelling zal zijn. Heijcon ontzorgt vanaf de aanvang van het project en zorgt dat alles gestructureerd verloopt en houdt u hiervan op de hoogte.


Diensten

* Advisering over materialen en productietechnieken
Opmaken en repareren 3D bestanden
Conceptontwikkeling
3D printen
Kennis delen

 

 

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

E info@heijcon.nl
T 085-0666138

Agenda
Social media