Vraag
een offerte aan

Over ons


Sinds 2009 focussen we ons als 3D printservicebureau op 3D printen, conceptontwikkeling, (3D) tekenwerkzaamheden en het verkrijgen en verspreiden van informatie rondom 3D printen.

Als 3D printservicebureaus richten we ons op een persoonlijke benadering. Advies met betrekking tot materiaalkeuzes, het ontwerp en de opmaak of het repareren van 3D bestanden. Daarnaast hebben we 3D printers in huis om productie mee te draaien. We richten ons op het produceren van kunststof producten op professionele 3D printers.


Core business

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar waar andere 3D printservicebureaus de handdoek in de ring gooien en geen mogelijkheden zien tot de uitwerking van een idee, grijpen wij de uitdaging aan. Door de persoonlijke benadering en het creatief/technische team zijn wij in staat om in samenspraak met u en de vaak beperkte middelen een goed eindproduct neer te zetten. Omdat het team bestaat uit creatieve breinen, technische industrieel ontwerpers en eigen 3D printers in huis heeft, worden projecten met eigen middelen van begin tot eind uitgevoerd.

Vanaf de start van een project zijn we eerlijk over de mogelijkheden zodat het eindproduct in geen geval een teleurstelling zal zijn. We ontzorgen vanaf de aanvang van het project en zorgen dat alles gestructureerd verloopt en houden u hiervan op de hoogte.


Diensten

* Advisering over materialen en productietechnieken
Opmaken en repareren 3D bestanden
Conceptontwikkeling
3D printen
Kennis delen


De activiteiten van Heijcon 3D Solutions zijn ondergebracht bij Oceanz 3D printing in Ede. Beide partijen kennen een jarenlange, intensieve samenwerking en gaan gezamenlijk graag voor u aan de slag.

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media