Vraag
een offerte aan

Ontwerp voor 3D printen


Is 3D printen dé manier om uw product of idee te vervaardigen maar heeft u alleen de beschikking over een 2D tekening, schets of afbeelding? Geen probleem! Het creatieve team van Heijcon is in staat een schets of foto in samenspraak met u om te zetten naar een ontwerp voor 3D printen. Of het hier gaat om een logo dat in 3D dient uitgevoerd te worden of een geheel nieuwe concept, door veelvuldig contact tijdens het ontwerpproces zorgen we dat het eindresultaat exact aan uw wensen voldoet.


Aanleveren bestanden

Uw idee, 2D tekening, schets, afbeelding of bestaand product kan zowel digitaal als hardcopy worden aangeleverd. Digitaal kan het bestand per mail worden verstuurd naar info@heijcon.nl in één van de volgende bestandstypes: PDF, JPG, PNG, DXF of DWG. Heeft u een ander bestandstype beschikbaar informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Hardcopy kunnen de delen per (pakket)post naar ons adres aan de Zompstraat in Raalte worden gestuurd.


Onmogelijkheden

Zoals u wellicht zult begrijpen is het helaas niet mogelijk om van iedere schets of foto een één op één kopie te maken in een ontwerp voor 3D printen. Personen en/of dieren zijn helaas niet aan de hand van één of enkele foto’s om te zetten in 3D. Wilt u toch graag een kopie van een persoon of dier? Dan zal er een 3D scan gemaakt moeten worden. De data van deze scan is vervolgens bruikbaar om een 3D print van te maken.


Ontwerp voor 3D printen

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media