Vraag
een offerte aan

Ring_Point 3D op PromZ Event

Schoonheid in 3D. Een uitvergrootte haarkuif welke plaats biedt voor sieraden. Een verfijnd geprint 3D object. Co-creatie werk van Lientje Heijer en Mannie Klijn Velderman van Pandora Special Gifts waarbij Mannie tekent voor het idee en de product presentatie en Lientje voor design en de 3D uitvoering. Samen denken we elk 3D project voor representatie aan te kunnen. En als het niet kan? Dan zeggen we het ook. Wat is uw idee?

Een eerste product van deze samenwerking is Ring_Point 3D®.
Ontstaan vanuit de gedachte een object te maken voor het opbergen van persoonlijke accessoires. Een object om kleine sieraden op een mooie en vaste plek op te bergen. Tijdens de ontwikkelfase ontstonden steeds meer ideeën om het object voor meerdere functies in te zetten. Als high-end Award voor haarstyling contests, als persoonlijk aandenken voor de schoonheids-, haar- en sieradenwereld, als eyecatching display voor trouwringen, noem maar op. Het product kan gepersonaliseerd worden door middel van een ‘dogtag’ of een ring die er standaard omheen blijft zitten.

Ring_Point 3DHeijcon 3D Solutions

De Ring-Point is geprint in SLS, alumide. Dit is een mix van nylon en aluminiumpoeder. Hierdoor ontstaan de schitterende metaaldeeltjes in het product. Na het printen is het geheel zwart geïmpregneerd.

Promz Event beurs

Pandora Special Gifts staat 23 & 24 maart op de PromZ Event beurs in Utrecht. Daar zal de Ring_Point 3D® meedingen naar de “Promz promotional product of the year 2016” prijs. In de GadgetZone is een selectie van de noviteiten voor 2016 te zien. Als bezoeker kun je daar mee bepalen welke premiums en relatiegeschenken de beste van het jaar 2016 zijn: de PromZ Promotional ProductZ Awards. Ook een Vakjury beoordeelt de gift & gadgets. Wij hopen natuurlijk dat de jury net zo enthousiast is als wij.


Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media