Vraag
een offerte aan

Oceanz 3D printing breidt portfolio uit met overname Heijcon 3D Solutions

Persbericht: EDE – Oceanz 3D printing uit Ede versterkt de positie in de markt van professioneel 3D printen en Additive Manufacturing met de overname van Heijcon 3D Solutions uit Raalte. Oceanz 3D printing is specialist en marktleider op het gebied van 3D printen en Additive Manufacturing in Nederland. Heijcon 3D Solutions is sinds 2009 een bekende naam op het gebied van 3D printen, conceptontwikkeling en (3D) design & engineering.

Het klantenbestand van Heijcon 3D Solutions is sinds 2009 flink gegroeid. Om in deze groei ook dezelfde service te kunnen bieden, zijn de activiteiten ondergebracht bij Oceanz 3D printing. Heijcon 3D Solutions blijft verbonden en continueert haar persoonlijke benadering en deskundig advies.

Breder dienstenpakket

Deze samenwerking is voor beide partijen een logische stap. Oceanz 3D printing en Heijcon 3D Solutions kennen een jarenlange, intensieve samenwerking. Dankzij deze overname kan Oceanz 3D printing een nog breder dienstenpakket aanbieden, waaronder ook engineering, maquette- en modelbouw.

“Met deze overname kunnen wij nog beter voorzien in de behoeften van onze klanten. Naast professioneel 3D printen bieden wij nu nog uitvoeriger mogelijkheden op het gebied van design & engineering, meer productiemogelijkheden en een ruimere keuze aan materialen.”
Erik van der Garde (CEO Oceanz 3D printing)

“Ik ben erg blij dat we kunnen aansluiten bij Oceanz. De expertise van Oceanz en hun leidende rol op het gebied van 3D printen en Additive Manufacturing is een perfecte match. Graag dragen wij hieraan bij met onze deskundigheid op het gebied van design & engineering, maquettebouw, trofeeën en unieke (relatie)geschenken.”
Sigrid Goossens (CEO Heijcon 3D Solutions)

Oceanz
Oceanz is een professioneel 3D printbedrijfen al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Met opgedane kennis en concrete business cases heeft Oceanz volop ervaring opgedaan binnen diverse branches, waaronder Industrie, het Medische werkveld, Automotive en Aerospace. We verbreden onze kennis continu, gaan op zoek naar noviteiten en zijn niet schuw van innovaties en ontwikkelingen. Samen met onze klanten ontwikkelen en creëren wij 3D print-innovaties die hét verschil maken in elk productieproces. Het resultaat: kostenbesparing, reductie van faalkosten en het verhogen van de productiecapaciteit.www.oceanz.eu

 

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media