Vraag
een offerte aan

Happy 125th anniversary Gispen!

Gispen

|  07 december 2015  |  Heijcon pioniert graag. Net zoals Gispen dat deed aan het begin van de vorige eeuw. Op de geboortedag van Willem Hendrik Gispen, een van de belangrijkste Nederlandse pioniers van het functionalisme, print Heijcon deze miniatuur klassieke Gispen stoelen in een hoogte van slechts 10mm.

Door te kiezen voor de MJM (Multi Jet Modeling) techniek is het goed mogelijk deze kleine gedetailleerde modellen te printen. De kenmerkende buisframes zijn in deze 3D print uitgevoerd in een doorsnee van 0,35mm. De zitting is slechts 0,2mm dik.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media