Vraag
een offerte aan

Jaaroverzicht 2016

Wij blikken terug op 2016

Vandaag (22 dec) is onze laatste werkdag van 2016. We kijken graag even terug naar de mooie projecten van het afgelopen jaar. Van schaalmodellen tot eindproducten en prototypes tot unieke geschenken. Ook 2016 was weer een gevarieerd jaar. Naast deze projecten zijn we natuurlijk erg druk geweest met de verbouwing van ons pand in Raalte en hebben we er een nieuwe collega bij!

We kijken natuurlijk ook graag vooruit naar een verrassend en innovatief 2017! Er liggen plannen klaar om Heijcon nog verder te laten groeien.

Voor nu wensen wij iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig 2017!

 

Heeft u vragen over één van bovenstaande projecten of over 3D printen in het algemeen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media