Vraag
een offerte aan

Hoonhorst E1 in het nieuw

|  25 november 2015  |  Het beste beentje voor! Nieuwe trainingspakken voor Hoonhorst E1.

Maar weinig coaches zijn zó fanatiek als onze collega Jan Hofman. Zijn enthousiasme is geweldig, net als de nieuwe trainingspakken van zijn pupillen.
Sinds zaterdag 21 november lopen de talenten van Hoonhorst E1 op het veld in mooie nieuwe trainingspakken.

Vroeg in de ochtend kwam eigenaar Jack Heijer de kleding overhandigen aan het team. Na de fotosessie betrad E1 – in stijl – gelijk het veld voor een wedstrijd tegen Hellendoorn. Het was meteen raak: ‘ons elftal’ versloeg Hellendoorn met een ruime overwinning!

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media