Vraag
een offerte aan

#dedagvandeinnovatie

dedagvandeinnovatieV1 (2)

|  1 oktober 2015  |  Ondanks dat 3Dprinten toch al wel een jaar of 30 oud is is het nog steeds voor veel mensen nieuw. Ook bij onze klanten merken we dat er nog veel vragen zijn rondom deze techniek. Wij als Heijcon zijn elke dag bezig met deze innovatie en willen ook graag onze klanten ondersteunen bij het gebruiken van deze ‘nieuwe’ techniek. Een manier waarop wij dit doen is door middel van onze Heijcon 3D Academy.

 

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media