Vraag
een offerte aan

Heijcon Metaal zoekt nieuwe collega’s!

 

Bij Heijcon Metaal B.V. in Raalte hebben we ruimte voor nieuwe collega’s die zin hebben om de toekomst fanatiek tegemoet te gaan. Teamplayers die passen binnen ons enthousiaste team, waar we de handen figuurlijk maar vooral ook letterlijk uit de mouwen steken.

Heijcon Metaal is een dynamische onderneming. Wij kiezen bewust voor een gestage groei, waarbij de kwaliteit en potentie van het personeel voorop staat.
Omdat we beschikken over veel productiekennis kunnen we de klant al in het ontwerptraject van dienst zijn. Ook het geven van het beste advies t.a.v. de ideale productiemethode voor een (nieuw) product nemen we zeer serieus.


RVS Tig-lasser

Binnen de lasafdeling van Heijcon Metaal B.V. hebben wij een vacature voor een ervaren RVS lasser. Het betreft een fulltime functie van 38 uur/5 dagen. Veel laswerk binnen Heijcon Metaal wordt verricht voor de foodsector. Hierdoor dient het laswerk te voldoen aan strenge voorschriften.

Wij vragen van jou een flexibele opstelling in een zeer afwisselende functie binnen een klein team. Aan de hand van technische tekeningen maak je zelfstandig onderdelen in kleine series. Dit doe je met behulp van diverse lastechnieken zoals Tig en Mig/Mag. Ook knippen, kanten, zagen, boren en tappen kunnen tot de voorbereidende werkzaamheden behoren.

Ons volledige bedrijf is uitgerust met goede lasmachines en gereedschappen in een prettige werkomgeving.


Functie-eisen:

* Je hebt aantoonbare laservaring in een soortgelijke functie.
* Je bent in het bezit van lasdiploma’s Tig niveau 3 en Mig/Mag ervaring.
* Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en orde en netheid is voor jou vanzelfsprekend.
* Je bezit voldoende metaalkennis en hebt ervaring op het gebied van tekeninglezen.
* Je kunt zelfstandig complex laswerk uitvoeren.


CNC kanter/Zetter

Bij Heijcon Metaal B.V. hebben wij een vacature voor kanter/zetter voor het zetten van hoofdzakelijk RVS producten (tot 3mm dik). Het betreft een fulltime functie van 38 uur/5 dagen. Aan de hand van technische tekeningen zet je zelfstandig onderdelen in kleine series.je programmeert zelf de CNC machine. Ook knippen, zagen, boren, tappen en lassen kunnen tot de voorbereidende werkzaamheden behoren. Daarnaast ben je ook bezig met de bijkomende logistieke werkzaamheden.


Functie-eisen:

* Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
*
Je bent in het bezit van een  LTS/VMBO/MBO-metaal diploma.
*
Je hebt kennis van en/of ervaring met CNC-gestuurde machines.
*
Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en orde en netheid is voor jou vanzelfsprekend.
*
Je bezit voldoende metaalkennis en hebt ervaring op het gebied van tekeninglezen.
*
Je kunt zelfstandig complex zetwerk uitvoeren.

 

Naast ervaren krachten staan wij ook altijd open voor enthousiast leergierig (jong) talent! Mocht dit je aanspreken dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie.

 

Wat bieden wij:

* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
* Scholingsmogelijkheden.
* Salaris conform functie.
* Informele collegiale werksfeer.
* Werken binnen een bedrijf dat met open vizier en vol vertrouwen een dynamische toekomst tegemoet treedt.

Enthousiast over een van deze functies?

Herken jij je in het bovengenoemde profiel? Stuur dan je motivatie en c.v. naar info@heijconmetaal.nl t.a.v. Dhr. T. Bolink.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met T. Bolink op telefoonnummer 0572-330003 of middels e-mail naar info@heijconmetaal.nl.

Bezoek www.heijconmetaal.nl voor meer informatie over ons bedrijf.
Heijcon Metaal B.V. | Zompstraat 11 | 8102 HX  Raalte

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m donderdag
07.00u – 17.00u
Vrijdag 07.00u – 12.00u

 

Werkplaats geopend:
Maandag t/m donderdag
07.00u – 16.30u
Vrijdag 07.00u – 12.00u

Heijcon
Zompstraat 11
8102 HX Raalte

E info@heijcon.nl
T 0572 33 00 06

Agenda
Social media