Vraag
een offerte aan

Bezoek ons op 3DprintEU

“3DprintEU is hét event van Noord-Nederland op het gebied van 3D-printen- en scannen. Op donderdag 22 september 2016 vindt de vierde editie van dit event plaats op het Emmtec Industry & Business Park Emmen. Wij zijn daarbij!”heijcon 3DprintEU

De focus ligt op 3D-metaalprinten, 3D kunststoffen/-scantechnieken en onderwijs. Met een beurs, inspirerende lezingen, showcases en workshops neemt 3DprintEU u mee in de wereld van het 3D-printen. Dit jaar wordt er speciale aandacht aan 3D-metaalprinten in de regio’s Drenthe en Overijssel besteedt. Bent u dus benieuwd naar de kansen en mogelijkheden met betrekking tot 3D-metaalprinten? Zoekt u een plek om te netwerken om zo nieuwe ideeën op te doen en businesspartners te ontmoeten? Kom dan zeker naar het 3DprintEU congres en laat u bijpraten over de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Aanmelden kan hier.

Wenst u vooraf een afspraak te maken om één van onze 3D experts op de beurs te ontmoeten? Stuur dan een mailtje via ons contactformulier.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media