Vraag
een offerte aan

3D printen op Ribs & Blues

|  Mei 2015  |  De aanwezigheid van Heijcon op muziekfestival Ribs&Blues was een zeer groot succes! Het mooie weer droeg natuurlijk haar steentje bij, maar de opkomst was fantastisch, evenals de reacties. De tent van Heijcon op het festivalterrein deed dienst als 3D print walhalla. De grote 3D geprinte maquette van het festivalterrein was een goede blikvanger. Vooral de muur van 18 werkende 3D printers én de mogelijkheid om daarop je eigen #3Dselfie te laten printen bleek een enorm succes.


 

RibsBlues 1

RibsBlues 2


 

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media