Vraag
een offerte aan

Nieuws


Januari 2016  |  Nieuwe website

Na de introductie van de nieuwe strategie en huisstijl begin 2015, wordt na maanden intensieve voorbereiding in januari 2016 Heijcons nieuwe website gelanceerd. Deze site, vol met informatie over 3D printen, mooie voorbeelden en cases, wordt wekelijks geüpdate zodat ook u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de sector en binnen Heijcon.


December 2015  |  Nieuwbouw Heijcon
De plannen zijn rond en de tekeningen klaar, Heijcon wordt ook offline in een nieuw jasje gestoken. We groeien uit ons pand en het is tijd om te verbouwen. Nieuwe kantoren en nieuwe productieruimtes worden de komende maanden opgebouwd, een fijn vooruitzicht!


September 2015  |  Opening Fablab Enschede

Heijcon is al jaren een vast gezicht op de halfjaarlijkse open dagen van het Fablab in Enschede. Dit Fablab verhuisde afgelopen september binnen Hogeschool Saxion naar een prachtig, toegankelijke locatie. De opening was een geslaagd evenement. Wij wensen de dames en heren van het Fablab veel succes in hun nieuwe ‘lab’ en hopen op een plezierige voortzetting van onze samenwerking.


Mei 2015  |  3D printen op Ribs&Blues

De aanwezigheid van Heijcon op muziekfestival Ribs&Blues was een zeer groot succes! Het mooie weer droeg natuurlijk haar steentje bij, maar de opkomst was fantastisch, evenals de reacties. De tent van Heijcon op het festivalterrein deed dienst als 3D print walhalla. De grote 3D geprinte maquette van het festivalterrein was een goede blikvanger. Vooral de muur van 18 werkende 3D printers én de mogelijkheid om daarop je eigen #3Dselfie te laten printen bleek een enorm succes.


 

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media