Vraag
een offerte aan

Medailles 3D Laten Printen

Een medaille geeft net dat beetje extra aan een evenement of wedstrijd. Door middel van 3D printen kan een medaille helemaal gepersonaliseerd worden. Er hoeft er geen één hetzelfde te zijn. Er zijn diverse opties, waarbij ook het lint waar de medaille aan hangt of de verpakking verzorgt kan worden.
Wij zetten onze 3D printdiensten o.a. in voor de volgende objecten:

Vragen of prijsindicatie?

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


Praktijkcase ‘Carnavalsmedaille’

Ook voor carnavalsverenigingen maken we medailles. Aan de hand van het logo van de vereniging is een 3D file gemaakt. Deze wordt geprint in kunststof en vervolgens worden de medailles vervaardigd in wit metaal.
Om het geheel af te maken wordt de medaille bevestigd aan een gekleurd lint.


Vraag direct een offerte aan >>


Praktijkcase ‘Immer Weiter speld’

Begin 2016 kwam Theo de Rooij bij ons met een antiek speldje van Immer Weiter. Deze wilde hij graag laten namaken zodat alle leden van de club er één kunnen dragen. Door middel van een afdruk van het origineel hebben we 225 exemplaren vervaardigd in wit metaal.  Het origineel is te vinden in het Deventer museum. De replica’s worden nu weer met trots gedragen.


Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media