Vraag
een offerte aan

3D Logo Laten Printen

Een 2D logo laten uitvoeren in 3D als uniek geschenkt, eyecatcher in de entree of als relatiegeschenk. Er zijn veel mogelijkheden met het 3D printen van een logo. Er zijn diverse opties, waarbij ook de voet of sokkel waar het logo oventueel op komt te staan geheel naar wens kan worden gerealiseerd. Wij zetten onze 3D printdiensten o.a. in voor de volgende objecten:

Vragen of prijsindicatie?

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


Praktijkcase “Techniekdag”

Dit unieke geschenk is gebaseerd op het logo van de techniekdag. Het technische poppetje uit dit logo is omgezet naar een 3D bestand en vervolgens in SLS geprint. Het voetje is gemaakt van geslepen RVS en gegraveerd.
SLS modellen zijn standaard wit van kleur maar laten zich eenvoudig lakken. In dit geval is gekozen voor een gouden afwerking om de modellen een luxe uitstraling te geven.

Het feit dat er geen 3D bestand beschikbaar is hoeft geen belemmering te zijn bij de uitvoering van 3D print projecten. Heijcon heeft een team van ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het efficiënt omzetten van 2D gegevens (afbeeldingen / logo’s / foto’s) naar 3D modellen. Zo ook dit mooie voorbeeld van een 3D logo.

 


Vraag direct een offerte aan >>


Praktijkcase ‘Logo Cultuurveranderingsprogramma’

Dit logo voor het cultuurveranderingsprogramma is als ‘beeld’ op een pilaar gezet. Deze staat in een centrale hal van het hoofdgebouw van LBCTT. Het logo is geprint in SLS en naderhand gekleurd en verlijmd.


Praktijkcase ‘De Romein’

Het logo van Firma de Romein wordt ingezet als blikvanger in de entree van het kantoorpand. Het omzetten van een plat logo vergt creativiteit. Er is één aanzicht waaruit alle 3D zijdes gecreëerd moeten worden. Het 3D model is geprint in PA2200 (SLS) in een hoogte van 30cm. Het model is na het printen gelakt in een zilverkleur en geplaatst op een dunne sokkel.


Praktijkcase ‘Kekke kroon’

In opdracht van Kek Events ontwierp, tekende en printte Heijcon deze ‘Kekke Kroon’, 30 stuks in totaal. De kroontjes werden uitgereikt aan de winnaars van de ‘Royal Reesink Connect Games’. De kroon is geïnspireerd op het logo van Reesink. Om de kroontjes betaalbaar te houden is er voor gekozen de ringen en de bogen los te printen waardoor het totaal volume van het object beperkt bleef. De losse delen werden ieder direct in hun eigen kleur geprint waardoor nabewerking niet nodig was. Met een eenvoudige klikverbinding waren de losse onderdelen eenvoudig samen te voegen tot deze ‘Kekke Kroon’.

 


Praktijkcase ‘Logo SOPOH’

In opdracht van SOPOH hebben we hun logo omgezet naar tastbare beeldjes. Deze zijn uitgevoerd in SLS en naderhand geïmpregneerd. De beeldjes zijn ongeveer 10cm hoog.

 


Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media