Vraag
een offerte aan

Historie


Heijcon 3D Solutions ziet het daglicht eind 2009 als onderdeel van Heijcon, een conventioneel metaalbedrijf gericht op het maken van enkelstuks en kleine series. Innoveren was een must voor het bedrijf en zo besloot eigenaar Jack Heijer om midden 2009 de knoop door te hakken en te investeren in een 3D printer. Met deze 3D printer boort Heijcon een volledig nieuwe markt aan om klanten te voorzien in hun productontwikkeling.

Het klantenbestand van Heijcon 3D Solutions is sinds 2009 flink gegroeid. Om in deze groei ook dezelfde service te kunnen bieden, zijn de activiteiten inmiddels ondergebracht bij Oceanz 3D printing. Heijcon 3D Solutions blijft verbonden en continueert haar persoonlijke benadering en deskundig advies.

Meer info via www.oceanz.eu


 

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media