Vraag
een offerte aan

Het printen van een lang model

‘Hoe lang kan een 3D print zijn?’ Een vraag die ons vaak wordt gesteld. De langste lengte die wij kunnen printen is 675mm. Langere modellen kunnen in delen worden geprint en vervolgens worden verlijmd. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met een duidelijk zichtbare deelnaad. 

 

maquette 3d

 

Dit schaalmodel van een technische installatie is een mooi voorbeeld van een lange 3D print. De print, opgebouwd uit verschillende delen, heeft een totale lengte van 75cm. Dit model is geprint in SLS en met de hand gelakt in de juiste kleurstelling.


Bent u benieuwd of uw ontwerp ook geprint kan worden? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media