Vraag
een offerte aan

Het lakken van uw model

Een 3D geprint product heeft vaak maar één kleur als het uit de printer komt. In veel technieken is dit in de kleur wit. Zorgt een wit of unicolor model niet voor de juiste uitstraling, dan is het lakken van uw model een goede oplossing.

Vrijwel alle 3D printmaterialen laten zich eenvoudig schuren, plamuren en lakken. Het lakken van uw model in een standaard RAL-kleur, een CMYK-code of een RGB-waarde is dus geen probleem. Het lakken van uw model kan in unicolor om bijvoorbeeld het uiterlijk van een spuitgiet-product te benaderen, maar ook volledig multicolor om uw ontwerp écht tot leven te wekken. Mist nog net de laatste finishing touch? Dan zorgen wij er ook voor dat logo’s, typeplaatjes en eventueel bepaalde ondergronden bij het model worden geplaatst.

De mogelijkheden betreft afwerking zijn eindeloos, klikt u hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

_MG_8947a

foto 3

foto 1


Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media