Vraag
een offerte aan

Focus op awards / bokalen en trofeeën

2017. Een nieuw jaar met een nieuwe focus. Eind 2016 hebben we een overzicht gemaakt van de leukste projecten van dat jaar. Wat blijkt? Schaalmodellen en awards staan bovenaan ons lijstje. Deze markten willen we in 2017 graag verder laten groeien.

Er zijn al diverse projecten de revue gepasseerd waarbij wij ons creatieve vermogen hebben ingezet om unieke trofeeën, awards en bokalen te realiseren. Met onze eigen productiemogelijkheden en door ons uitgebreide netwerk kunnen we (bijna) alles maken!
Met twee industrieel product ontwerpers hebben we de capaciteit om een logo, idee of thema voor een evenement om te zetten naar een tastbaar resultaat. Of dit één enkel exemplaar moet worden of een serie maakt voor ons geen verschil. Zelfs binnen een serie kan er gevarieerd worden om een project toch persoonlijk te maken. Denk aan verschillende formaten voor bijvoorbeeld winnaars 1,2 en 3, het aanbrengen van een naam of variatie in kleur.

Sokkel op maat
Alleen al op het gebied van een originele op maat gemaakte voet of sokkel kunnen we enorm variëren. Hieronder een aantal voorbeelden van projecten.
Links boven een RVS plaatje welke bedrukt is met zwarte tekst. Metalen plaatjes kunnen ook gegraveerd worden en eventueel ingevuld met gekleurde inkt.

Daarnaast een logo waarbij we alle delen los 3D geprint hebben en in elkaar gelijmd. Door de afronding op de letters ontstaat echt een 3D beeld.

Links onder is een houten sokkel te zien. Deze is laser gegraveerd. Hierdoor worden de afbeeldingen en tekst donkerder.

Rechts daarvan een perspex sokkel, deze is ook gegraveerd. De letters worden hierdoor mat waardoor de tekst goed te lezen is. De letters in een perspex sokkel kunnen ook gevuld worden met gekleurde inkt.

bokaal trofee award - Heijcon 3D Solutions

 

Uniek ontwerp
Hetgeen boven op de sokkel / voet komt kan natuurlijk alle vormen krijgen. Dit gaat in overleg met de klant. Vaak zijn er ideeën omdat een award wordt gegeven vanwege een bepaalde gelegenheid of evenement. Samen maken we een origineel ontwerp passend bij het logo, thema of ander idee. Meer voorbeelden zijn hier te vinden.

Heeft u binnenkort een evenement, open dag of feest waarbij een award, bokaal of trofee niet zou misstaan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we geven u graag informatie over de diverse mogelijkheden.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media