Vraag
een offerte aan

3D printen van (vuur)wapens

Al jarenlang staan er filmpjes op internet waarin 3D geprint wapens worden afgevuurd. Het printen van wapens en het verspreiden van deze 3D bestanden is vrijwel niet te voorkomen. In dit artikel wordt zeer terecht de vraag gesteld of en hoe het verbod op het 3D printen kan worden nagestreefd. 

pistool

Omdat je als producent nooit zicht hebt op het gebruik van de geleverde producten, streven wij vanuit Heijcon ernaar om geen wapens en wapen gerelateerde onderdelen te printen. Zodra wij het vermoeden hebben dat onderdelen een bepaald doel hebben in deze richting spreken wij ons vermoeden uit naar de klant en zal er geen offerte volgen voor de toegestuurde onderdelen.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media