Vraag
een offerte aan

3D geprint voedsel?

Dat de ontwikkelingen rondom 3D printen hard gaan hoeven we u niet te vertellen. Naast het printen van proto’s, medische wondermiddelen en sieraden neemt ook het voedsel-printen een enorme vlucht. Al jaren wordt er gesproken over het 3D printen van voedsel, maar vaak bleef dit beperkt tot het ‘printen’ van bijvoorbeeld gesmolten chocolade. Aangenaam verrast waren wij dan ook met het presentje wat 3dChef ons overhandigde tijdens de opening van het nieuwe fablab in Enschede.

3D chef

Deze 3D geprinte suikerklontjes zien er fantastisch uit en smaken écht naar suiker. Nu is het printen van suiker geen hoogstaande technische vernieuwing, maar het geeft wel aan dat 3D printen in steeds meer facetten uit de hobby-sfeer raakt en professioneel kan worden toegepast. Want wat is er voor een chique restaurant nou leuker dan het opdienen van een kopje koffie met suikerklontje in eigen huisstijl?


Bent u benieuwd of wij ook iets voor uw (speciale) project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media