Vraag
een offerte aan

Gedetailleerd


Op deze pagina geven we een kort overzicht van de beschikbare 3D print technieken om een gedetailleerd product te maken.
Ligt de focus van uw 3D model op het detailniveau en is het belangrijk dat ook de 3D print al deze details bevat? Dan zijn deze twee technieken uitermate geschikt:


Multi Jet Modeling modellen worden opgebouwd in een laagdikte van slecht 16 micron. Hierdoor is het mogelijk om zeer dunne wanddiktes te printen en blijven de kleinste details zichtbaar. Groot voordeel van deze techniek is de ondersteuning door was-support. Deze support is eenvoudig te verwijderen, waardoor het risico op breuk bij dunne wanden en kleine details minimaal is.


Digital Light Processing is een techniek waarmee zeer nauwkeurig gewerkt kan worden vanwege de geringe laagdiktes van 12.5 micron. Hierdoor is een zeer fijne detaillering mogelijk. Beperking bij deze techniek is de maximale printafmeting. Het printbereik van deze machines is gering.


Wilt u graag advies om de juiste techniek of het materiaal te bepalen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media