Vraag
een offerte aan

Fullcolor


Kleur kan een mooie toevoeging zijn aan uw model, zeker bij zichtmodellen. Een gekleurd model spreekt vaak meer tot de verbeelding. Voor het maken van een 3D print in kleur zijn verschillende opties:


Zcorp is een techniek waarbij al tijdens het printen kleur op het model wordt aangebracht. Dit is het enige 3D printprocedé waarbij het mogelijk is om tijdens het printen direct een fullcolor model te maken. Net als bij inkjet printen zijn alle kleuren hierbij mogelijk. Waar u wel rekening mee dient te houden bij printen in Zcorp is de kwaliteit van het product. Waar het basismateriaal van andere technieken altijd een kunststof is, is dat bij Zcorp een gips. Het eindproduct is dus vrij bros.


Selective Laser Sintering modellen zijn standaard wit als ze uit de machine komen. Omdat SLS modellen uit een poeder worden opgebouwd blijven ze altijd heel iets poreus. Met kleuren kan hier gebruik van worden gemaakt, want door middel van impregneren kan een wit model in zijn geheel van één kleur worden voorzien. Het impregneren van SLS modellen kan in een twaalftal standaard kleuren, deze kleuren vindt u hier.


Aflakken unicolor en multicolor. Een andere mogelijkheid, welke niet gebonden is aan een specifieke printtechniek, is het lakken van een model. Dit gebeurt handmatig en kan in iedere gewenste (RAL) kleur. Hierbij zijn diverse glans opties en afwerkingen mogelijk, denk hierbij ook aan het aanbrengen van stickers en gravures om uw model het hoogwaardige uiterlijk te bieden wat het verdiend.


fullcolor 3d print - Heijcon 3D Solutions

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media