Vraag
een offerte aan

Conceptontwikkeling


Loopt u al een tijdje rond met een idee waar u niet verder mee komt? Ook dan bent u bij Heijcon aan het goede adres. Wij helpen u graag met het uitontwikkelen van uw idee. Dit kan een gepersonaliseerd relatiegeschenk zijn, maar ook een mooi sieraad of een schaalmodel. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker in combinatie met het 3D printen.

Heijcon beschikt over een aantal ervaren 3d print experts / product ontwerpers. Bij hen kunt u terecht met uw vraagstuk. In eerste instantie zal er een oriënterend gesprek plaatsvinden en wordt bekeken welke stappen er gezet moeten worden om het gewenste eindconcept te realiseren. Voor deze werkzaamheden zal altijd vooraf een prijs met u worden afgesproken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Is ons prijsvoorstel akkoord? Dan zullen er één of meerdere creatieve concepten worden aangedragen waarvan er uiteindelijk één zal worden uitgewerkt. Indien gewenst kan dit concept worden geprint in enkelstuk of kleine serie. Bent u erg tevreden? Dan begeleiden we u graag in een eventueel vervolg traject zoals spuitgieten.

Op onze hoofdpagina zijn diverse voorbeelden te vinden van projecten waarbij de klant onze expertise heeft ingeroepen.

Conceptontwikkeling

 

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media