Vraag
een offerte aan

Uniek evenement? Logo als trofee

Afgelopen oktober stond Raalte voor de elfde keer in het teken van de Sallandse Techniekdagen. Een fantastisch evenement om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. Aan het eind van dit enerverende weekend kregen de deelnemende bedrijven een uniek geschenk.

Dit unieke geschenk is gebaseerd op het logo van de techniekdag. Het technische poppetje uit dit logo is omgezet naar een 3D bestand en vervolgens in SLS geprint. Het voetje is gemaakt van geslepen RVS en gegraveerd.

SLS modellen zijn standaard wit van kleur maar laten zich eenvoudig lakken. In dit geval is gekozen voor een gouden afwerking om de modellen een luxe uitstraling te geven.

Het feit dat er geen 3D bestand beschikbaar is hoeft geen belemmering te zijn bij de uitvoering van 3D print projecten. Heijcon heeft een team van ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het efficiĆ«nt omzetten van 2D gegevens (afbeeldingen / logo’s / foto’s) naar 3D modellen. Zo ook dit mooie voorbeeld.


Heeft u binnenkort een evenement, open dag of feest waarbij een uniek geschenk niet zou misstaan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we geven u graag informatie over de diverse mogelijkheden.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media