Vraag
een offerte aan

Medaille Carnaval

Voor de kersverse Carnavalsvereniging GER LACH UNS hebben wij binnen één week het logo omgetoverd tot prachtige medailles.
De medailles werden trots gedragen tijdens het Carnaval.

Het logo van de vereniging is omgezet naar een 3D file. Deze file is geprint in MJM en dient vervolgens als moedermodel voor het maken van een siliconenmal. In deze mal wordt wit metaal gegoten om de uiteindelijke medailles te vervaardigen. Bevestigd aan een gekleurd lint is het geheel helemaal af.


Heeft u binnenkort een evenement, open dag of feest waarbij een uniek geschenk niet zou misstaan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we geven u graag informatie over de diverse mogelijkheden.

 

 

 

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media