Vraag
een offerte aan

Logo de Romein in 3D

Firma de Romein  benaderde ons enkele weken geleden voor een 3D versie van hun logo. Het 3D logo wordt ingezet als blikvanger in de entree van het kantoorpand. Het omzetten van een plat logo vergt creativiteit. Er is één aanzicht waaruit alle 3D zijdes gecreëerd moeten worden.

Na een aantal keer terugkoppelen met de opdrachtgever is dit het resultaat!

 

romein SLS
Het 3D model is geprint in PA2200 (SLS) in een hoogte van 30cm. Het model is na het printen gelakt in een zilverkleur en geplaatst op een dunne sokkel.


Bent u benieuwd of ook uw logo omgezet kan worden naar 3D, ontdek hier de mogelijkheden. Of neem contact met ons op.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media