Vraag
een offerte aan

Kinderdijk en het 3D printen van een maquette

​Op het dak van het bezoekerscentrum van Kinderdijk staat een 3D geprinte maquette. Juist op deze plek hebben de bezoekers van Kinderdijk een panoramisch uitzicht over het Werelderfgoed. De 3D geprinte maquette van het molengebied met daarop diverse highlights en herkenbare punten voor de bezoeker zorgen ervoor dat bezoekers in één oogopslag zien waar de bezoekmolens zijn en kunnen hiermee de route van de rondvaartboten bestuderen.

3D geprinte maquette van Kinderdijk in detail

De Kinderdijk-maquette heeft een formaat van 200 x 300 cm. De maquette staat permanent buiten, op het dak van het bezoekerscentrum. Daarom zijn de modellen (in samenwerking met Sikkens) afgewerkt met een weerbestendige lak. Het water in de maquette heeft een extra lak-afwerking gekregen. Dit voor een optimale dieptewerking, zodat het natuurgetrouw lijkt. De maquette is zeer gedetailleerd.

Kinderdijk maquette in 3D print

Lees meer over de voordelen en toegevoegde waarde van het 3D printen van een maquette.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media