Vraag
een offerte aan

Kekke Kroon

In opdracht van Kek Events ontwierp, tekende en printte Heijcon deze ‘Kekke Kroon’, 30 stuks in totaal. De kroontjes werden uitgereikt aan de winnaars van de ‘Royal Reesink Connect Games’. 


KEK kroon


De kroon is geïnspireerd op het logo van Reesink. Om de kroontjes betaalbaar te houden is er voor gekozen de ringen en de bogen los te printen waardoor het totaal volume van het object beperkt bleef. De losse delen werden ieder direct in hun eigen kleur geprint waardoor nabewerking niet nodig was. Met een eenvoudige klikverbinding waren de losse onderdelen eenvoudig samen te voegen tot deze ‘Kekke Kroon’.


Bent u benieuwd of wij ook iets voor uw evenement kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media