Vraag
een offerte aan

De kracht van Rotterdam

Beelden van de Erasmusbrug, de Markthal en het Centraal Station van Rotterdam, ze gaan de wereld over. Rotterdam is echter meer dan alleen steen, stelt Anne Bloemendaal. Ze organiseert De Kracht van Rotterdam, een jaarlijks terugkerende fotografiewedstrijd en stadsexpositie om het beeld van de stad te veranderen.

Ieder jaar kiest de jury de winnende foto en kan het publiek zijn of haar lieveling aanwijzen. Beide verdienen een geldprijs en een 3D geprinte bokaal. De bokaal is een eenvoudige maar sterke 3D vertaling van het beeldmerk. Heijcon heeft in 2012 dit 3D bestand gemaakt en print nu jaarlijks de twee bokalen

de kracht van rotterdam

De bokalen worden geprint in SLS. Het witte model is niet na behandeld, het roze model is geïmpregneerd.


Bent u benieuwd of wij ook iets voor uw evenement kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media