Vraag
een offerte aan

Bokaal vrijwilliger van het jaar

Voor de stichting Actief Samenleven hebben wij binnen 1,5 week het logo omgetoverd tot een prachtige bokaal/trofee.
Om dé vrijwilliger van het jaar in het zonnetje te zetten wordt de bokaal uitgereikt samen met een aantal andere cadeaus. De ontvangster van deze bokaal was totaal verrast!

De oranje en witte delen zijn los geprint in SLS, PA2200 en naderhand geïmpregneerd. De losse delen zijn op elkaar bevestigd en in de houten sokkel geplaatst. De houten sokkel is met behulp van een laser gegraveerd. Hiermee kan elke gewenste tekst op de sokkel gegraveerd worden.

 

Het logo van de stichting diende als inspiratie voor de bokaal. 

In de Hoogeveensche Courant wordt ook aandacht besteed aan dit mooie en dankbare evenement.


Heeft u binnenkort een evenement, open dag of feest waarbij een uniek geschenk niet zou misstaan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we geven u graag informatie over de diverse mogelijkheden.

 

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media