Vraag
een offerte aan

3D & conventioneel, een leuke combinatie!

Dat álleen 3D printen niet altijd de oplossing is, bevestigt dit project dat we hebben uitgevoerd in opdracht van Sterisets. De spuit, een levensgrote kopie van het origineel met een lengte van maar liefst 141cm,  is vervaardigd uit plexiglas, gevuld met vloeistof, bestickerd en afgesloten met 3D print onderdelen. De staander is vervaardigd door onze metaalbewerkingsafdeling. Met recht een blikvanger!
Sterisets_2

Zelfs de kleinste details zijn zichtbaar in de kopie. Aan de hand van de originele spuit is een plan opgesteld om met zo weinig mogelijk kosten zo veel mogelijk effect te creëren. Dat is gelukt! Deze spuit heeft vier dagen zijn plicht vervuld op het grote ‘Medica’ in Dusseldorf. Bekijk hier het filmpje van de draaiende spuit op de beurs.

 


Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auteur
Lientje Heijer
Print-expert

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Heijcon 3d Solutions. Van 3D printen wist ik toen nog weinig, van ontwerpen  en Cad tekenen wel een boel. Werkzaam zijn in een vakgebied waar zoveel ontwikkelingen plaats vinden is enorm leuk. Ik leer zelf ook elke dag weer wat bij! Projecten begeleiden van A tot Z heeft wel mijn voorkeur. Meedenken met de klant en zorgen voor een mooi eindresultaat en daar ook getuige van kunnen zijn maakt een werkdag nooit saai.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media