Vraag
een offerte aan

3D printen award Green Quest 2020

Ook dit jaar kreeg de winnaar van de Green Quest Awards 2020 een 3D geprinte award overhandigd. Deze innovatieve trofee geeft net dat beetje extra aan een evenement of wedstrijd. Met het 3D printen van een award, trofee of relatiegeschenk is het ook heel eenvoudig om het model te personaliseren.

Green Quest Awards 2020 in 3D print

3D printen award voor The Green Quest 2020

Materiaal Oceanz PA12
Nabewerking Kleuren
Voordeel Customization, snelheid en duurzaam
Toepassing 3D geprinte awards

Afgelopen seizoen meldden 140 bedrijven hun innovaties aan. Een jury o.l.v. hoogleraar duurzaam innoveren Jacqueline Cramer selecteerde 40 bedrijven die hun innovatie live bij Harm Edens op BNR Nieuwsradio mochten toelichten. Uit die veertig geselecteerde bedrijven koos de jury Heliatek als winnaar. The Green Quest, het nieuwe programma op BNR Nieuwsradio, neemt Harm Edens de vergroening van BV Nederland onder de loep.

foto’s: Jos Hummelen

Interesse in deze 3D printtoepassing?
Lees verder voor meer informatie over het 3D printen van een award of relatiegeschenk.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media