Vraag
een offerte aan

3D geprinte bokaal voor DVO Bennekom

Korfbalvereniging DVO uit Bennekom reikt elke thuiswedstrijd van DVO1 een 3D geprinte bokaal voor de ‘Player of the Match’ uit. De award wordt uitgereikt aan de beste speler op het veld; van DVO1 óf van de tegenstander. Deze 3D geprinte award wordt voor elke wedstrijd van DVO1 opnieuw geprint met de clubkleuren van de twee spelende ploegen. De shirtjes in de award kunnen draaien.

Bokaal in 3D print voor DVO Bennekom

De bokaal wordt bij elke thuiswedstrijd afgestemd op de tegenstander en de sponsor van die dag. Dit maakt de award uniek. Dankzij het gebruik van 3D printen is er geen voorraad awards nodig, maar is het ontwerp steeds af te stemmen op de actualiteit. Het ontwerp voor de award is gemaakt door Oceanz 3D printing.

Ook interessant voor uw sportclub?
Lees hier meer over de mogelijkheden van een 3D geprinte bokaal.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media