Vraag
een offerte aan

Beeldje 3D Laten Printen

Een beeldje, award, bokaal of trofee geeft net dat beetje extra aan een evenement, opening, wedstrijd of feestje.
Door middel van 3D printen kan een award helemaal gepersonaliseerd worden. Er hoeft er geen één hetzelfde te zijn. Er zijn diverse opties, waarbij ook de voet of sokkel waar het pronkstuk op komt te staan geheel naar wens kan worden gerealiseerd. Wij zetten onze 3D printdiensten o.a. in voor de volgende objecten:

Vragen of prijsindicatie?

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


Praktijkcase VIIP Gouden Pump Award

De VIIP Gouden Pump Award is een voorbeeld van een terugkerende award. Deze wordt geprint in PA2200, vervolgens wordt de pump bekleed met rood vilt en gouden glitters. In het plexiglazen blok wordt de naam van de winnaar en het jaartal gegraveerd.

award 3d printen - Heijcon 3D Solutions


Vraag direct een offerte aan >>


Praktijkcase ‘De kracht van Rotterdam’

De Kracht van Rotterdam is in 2012 begonnen en is uitgegroeid tot een fotowedstrijd voor fotografen op een hoog niveau.  Voor deze jaarlijks terugkerende fotowedstrijd maken wij al sinds het begin de beeldjes. Net als bij een aantal andere projecten hebben we hierbij ook het logo omgezet naar 3D. De prints zijn gemaakt uit PA2200 en naderhand geïmpregneerd om de roze kleur te krijgen.Award 3d printen - Heijcon 3D Solutions


Praktijkcase ‘NVX VFX Award’

Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht wordt de NVX Award voor ‘Beste Visual Effects’ uitgereikt; een prijs voor de beste Visual Effects. Dit beeldje in de vorm van een stier wordt uitgereikt aan de persoon of personen die voor de Visual Effects in een productie (hoofd)verantwoordelijk zijn. Voor dit evenement hebben we een aantal beeldjes in de vorm van een gouden stier geprint in PA2200.  Deze awards zijn naderhand goud gelakt. Op de voorzijde is een RVS plaatje aangebracht waar de namen van de winnaars op gedrukt zijn. Om het geheel een robuust gevoel te geven hebben we de bodem verzwaard met een dikke RVS plaat. Uiteraard is de onderzijde netjes afgewerkt met een laagje vilt.

 


Praktijkcase ‘ACTIEF Samenleven’

Voor de stichting Actief Samenleven hebben wij binnen 1,5 week het logo omgetoverd tot een prachtige beeldje. De oranje en witte delen zijn los geprint in SLS, PA2200 en naderhand geïmpregneerd. De losse delen zijn op elkaar bevestigd en in de houten sokkel geplaatst. De houten sokkel is met behulp van een laser gegraveerd. Hiermee kan elke gewenste tekst op de sokkel gegraveerd worden.


Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media