Vraag
een offerte aan

Lakken van uw 3D print


Een fullcolor model kan direct 3D geprint worden. Omdat dit enige beperkingen kent, maken wij veel gebruik van het handmatig lakken van uw 3D print door middel van de airbrush techniek. Een groot voordeel hiervan is het aantal opties rondom kleuren en de glansgraad. Ook is er meer detaillering mogelijk dan bij fullcolor printen.


Het lakken van uw 3D print is niet gebonden aan een specifieke printtechniek of afmeting. Wel dient er rekening gehouden te worden met de oppervlaktekwaliteit van het model. Een model met een glad oppervlak krijgt het mooiste resultaat, zeker wanneer het gaat om hoogglans. Voordat het model gelakt wordt, kunnen wij het model eerst schuren en plamuren voor een extra gladde finish. Het lakken gebeurt handmatig en kan in één of meerdere gewenste (RAL) kleuren. Hierbij zijn diverse glans opties mogelijk, denk aan mat, zijdeglans en hoogglans. Het aanbrengen van een transparante lak ter bescherming van het model is ook mogelijk. Logo’s kunnen aangebracht worden door middel van lakken, verdiept in het model of juist er bovenop en door middel van stickers.


Daarnaast zijn er diverse afwerkingen voor het lakken van uw 3D print mogelijk om meer details in uw model te brengen en het model een hoogwaardig uiterlijk te geven.

lakken van uw 3D print

1. Aanbrengen van puinmateriaal.                   2. Aanbrengen van water en logo’s.                  3. Aanbrengen van logo’s, zandbodem en
‘glazen hekwerk’.


Lakken van uw 3D printOok de presentatie van het model op een (houten) bodemplaat, een Acryl beschermkap en een gegraveerd plaatje behoren tot de mogelijkheden.


Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media