Vraag
een offerte aan

Schaalmodel ‘Tandem VLT’

De nieuwste ontwikkeling van Cape Holland: de Vibro Lifting Tool. Dit grote 85 ton wegende apparaat heeft Heijcon in opdracht van Cape Holland op schaal uitgevoerd. Een exacte kopie is het eindresultaat. 

Geprint in SLS, gelakt en voorzien van de juiste ‘omgeving’, dit schaalmodel van ruim 40cm is een ware eyecatcher. Tijdens de product launch en onthulling van de Vibro Lifting Tool werd dit schaalmodel overhandigd.


Schaalmodel Heijcon


Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auteur
Sigrid Goossens
Print-expert

Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper werd mij eind 2009 een kans geboden die ik niet kon laten gaan; het opzetten van Heijcon 3D Solutions, de 3D print afdeling van Heijcon. Een sprong in het diepe. Zonder kennis, ervaring en zonder afzetmarkt was er behoorlijk werk aan de winkel. Nu ruim 6 jaar later werk ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan hetgeen we de afgelopen jaren hebben neergezet. Een dynamische organisatie waarbij klantcontact, kennisdeling maar ook persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

– You will never know your limits unless you push yourself to them. –

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media