Vraag
een offerte aan

3d printen twente

Over Heijcon 3D Solutions

Heijcon 3D Solutions, gevestigd in Salland, naast Twente, is een 3D printservicebureau. Sinds 2009 focussen we ons op 3D printen, conceptontwikkeling, (3D)tekenwerkzaamheden en het verkrijgen en verspreiden van informatie rondom 3D printen. Heijcon 3D Solutions is onderdeel van Heijcon Metal Solutions, een conventioneel metaalbedrijf dat sinds 1996 bestaat.

Daar waar veel 3D printservicebureaus zich vooral richten op lage prijzen en grote productie-aantallen, richt Heijcon zich op een persoonlijke benadering. Advies tav materiaalkeuzes, het ontwerp en de opmaak, of het repareren van 3D bestanden. Daarnaast hebben we 3D printers in huis om productie mee te draaien. Heijcon 3D Solutions richt zich voornamelijk op het produceren van kunststof producten op professionele 3D printers.

Aangezien er in Noord en Oost Nederland weinig bedrijven zoals Heijcon actief zijn met 3D printen is Heijcon betrokken bij diverse 3D print projecten in Salland en Twente. Een samenwerking met het Fablab van Saxion Enschede is hier een voorbeeld van.

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media