Vraag
een offerte aan

3D printen: Architectuur

3D printen van architectuur. 3D printen is uitermate geschikt voor het produceren van schaalmodellen en maquettes. De ‘time to market’ is kort, waardoor in een kort tijdbestek een realistische maquette of schaalmodel kan worden vervaardigd. Vaak zijn er van machines, productielijnen, bedrijfspanden of woningen al 3D tekeningen beschikbaar, dit is de basis voor de 3D print. Meestal kunnen deze bestanden met een paar kleine aanpassingen 3D geprint worden.

Ook als er nog geen 3D bestand beschikbaar is, is het prima mogelijk een architectonisch schaalmodel te vervaardigen. Aan de hand van foto’s of 2D tekeningen is het mogelijk een realistisch beeld neer te zetten.

De architectuur 3D geprinte modellen kunnen in kleur worden geprint, maar kunnen ook wit worden geprint om het vervolgens met de hand af te lakken. Op deze manier is ieder aspect van de ‘echte’ machine of woning te evenaren. Het aanbrengen van logo’s en typeplaatjes door middel van (transparante) stickers brengt een model echt tot leven!

Indien gewenst kunnen wij uw model leveren met bodemplaat en plexiglazen afdekkap, deze worden op maat gemaakt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.
Bent u architect en heeft u vragen over geschikte software waarmee architectuur 3D prints getekend worden neem dan contact met ons op.


Over Heijcon 3D Solutions

Heijcon 3D Solutions, gevestigd in Salland, Overijssel, en is een 3D printservicebureau. Sinds 2009 focussen we ons op 3D printen, conceptontwikkeling, (3D)tekenwerkzaamheden en het verkrijgen en verspreiden van informatie rondom 3D printen. Heijcon 3D Solutions is onderdeel van Heijcon Metal Solutions, een conventioneel metaalbedrijf dat sinds 1996 bestaat.

Daar waar veel 3D printservicebureaus zich vooral richten op lage prijzen en grote productie-aantallen, richt Heijcon zich op een persoonlijke benadering. Advies tav materiaalkeuzes, het ontwerp en de opmaak, of het repareren van 3D bestanden. Daarnaast hebben we 3D printers in huis om productie mee te draaien. Heijcon 3D Solutions richt zich voornamelijk op het produceren van kunststof producten op professionele 3D printers.

 

3D printen architectuur

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media