Vraag
een offerte aan

3D Academy

3D printen leeft maar bedrijven en particulieren vinden het vaak lastig om een toepassing te vinden. De mogelijkheden zijn enorm en de techniek kent vele voordelen. Daarom verzorgen wij lezingen en demonstraties waarbij het onze taak is om u en uw gezelschap binnen de afgesproken tijd te voorzien van kennis over de technieken en vooral inzicht te geven in de mogelijkheden en toepassingen van de techniek.


Lezing 3D printen


Inhoud lezing

Met inmiddels de nodige ervaring in het geven van lezingen over 3D printen hebben we een informatieve en interactieve presentatie voorbereid die de belangrijkste aspecten van het 3D printen behandelt. De lezing van circa 45 minuten neemt het publiek mee in deze wondere wereld. De voordelen van de techniek, de technieken zelf en de toepassingen worden uitvoerig besproken, alles aan de hand van tastbare voorbeelden. We nemen een koffer met modellen mee. Ook richten we een tafel in zodat geïnteresseerden zelf kunnen zien, voelen en ervaren wat een 3D geprint product is. Mocht u in de presentatie bepaalde aspecten of toepassingen uitgelicht willen zien, dan is dat natuurlijk mogelijk.


3D Printer op locatie

Naast het geven van een lezing is het ook mogelijk een 3D printer op locatie te verzorgen. Dit kan in combinatie met de lezing maar kan ook afzonderlijk daarvan. De ‘Big Builder’ is in staat om modellen te printen in mooie opvallende kleuren. Dit kunnen standaard producten zijn, maar we kunnen ook een ontwerp voor u maken zodat er een gepersonaliseerd product geprint wordt.

Eventueel kan dit concept worden ingezet voor marketingdoeleinden. Denk hierbij aan het printen van naambatches bij binnenkomst op een congres, of het printen van borden waarop geluncht kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij denken graag mee om zo een creatief concept neer te zetten, bij u op locatie.

Mochten wij met bovenstaande informatie uw interesse hebben gewekt, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


“Het zien van 3D geprinte producten en horen wat functionele toepassingen zijn, is voor veel luisteraars een openbaring.”

Waarom Heijcon?
  • 3D specialisten sinds 2009
  • Eigen printers in Nederland
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Oplossingsgericht
  • Technische ondersteuning voor bedrijven
100% tevredenheidsgarantie

Door diepgaande kennis betreft conceptontwikkeling, 3D ontwerp en 3D printen wordt ieder project op de juiste manier ontplooit tot het gewenste resultaat.

Wij streven ernaar om ieder project binnen de gestelde kaders naar volle tevredenheid te leveren.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin vanzelfsprekend.

Contact

Vragen of prijsindicatie?
Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de 3D print kosten voor uw product? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

E info@heijcon.nl
T +31(0) 318 769 077

Agenda
Social media